featured

Belediyeden köylere kadar maske dağıtımı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne Belediyesi; COVİD-19 ile mücadele edildiği bu zor günlerde köyleri de unutmadı. Edirne Belediyesi, mücavir alan dışında kalan merkezdeki 37 köye maske, kolonya ve el dezenfektanı dağıtımına başladı. Özellikle maske tedarikinde zorlanan köy muhtarları Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

Bu güne kadar Edirne Merkez’de 900 bin adet maske, 65 bin adet kolonya ve 14 bin 211 adet el dezenfektanı dağıtan Edirne Belediyesi, bir büyükşehir belediyesi olmamasına rağmen bu zor günlerde merkeze bağlı 37 köyün yanında oldu. Geçtiğimiz hafta Edirne Merkez’de kapı kapı gezerek maske, kolonya ve el dezenfektanı dağıtan Belediye Ekipleri, şimdi de merkeze bağlı 37 köye koruyucu kit ulaştıracak.

Dağıtım öncesinde belediye ekiplerine teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrukulu, “Başkanımız Recep Gürkan’ın talimatıyla merkeze bağlı 37 köyümüze maske, kolonya ve el dezenfektanı dağıtımına başlıyoruz. Muhtarlarımızın hepsinin haberi var. Onlar sizlere bu konuda yardımcı olacaklar. Yine sizlerle birlikte güzel bir çalışma yapacağız. Biz Edirne Belediyesi olarak bir işi yapmaya karar verdiğimiz zaman sonuna kadar götürüyoruz.

Bu da sizlerin çabaları, emekleri ile oluyor. Ben öncelikle sizlere çok teşekkür ediyoruz. 3 haftadan beri ayrılmak istemediniz. Biz devam edelim dediniz. İşi yarım bırakmak istemediniz, başkasına devretmek istemediniz. Bu işi sonuna kadar götürelim dediniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Emeklerinize sağlık. Büyük boy el dezenfektanlarını da muhtarlıklara ve bakkallara bırakacaksınız. En ufak sıkıntı olduğunda da bizleri arayacaksınız. Önce Edirne’deki bütün evlere girdiniz, sokak sokak dolaştınız. Şimdi merkez köylere bu kitleri ulaştıracağız. Çok güzel bir iş yaptık halkımızda bundan çok memnun” dedi.

Ekipler, dağıtıma ilk olarak Musabeyli Köyü’nden başladı. Musabeyli Köyü Muhtarı Kamil Ekici de “Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Edirne Belediyesi’ne çok çok teşekkür ederiz, köylerimizi de unutmadığı için” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediyeden köylere kadar maske dağıtımı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Edirne Postası - Edirne Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!