featured

Şimşek, “Düşünen, Üreten, Paylaşan Bir Edirne Yaratalım”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
  1. Dönem Edirne milletvekili Şadan Şimşek Edirne için herkesin birlikte olması gerektiğine dikkat çekerek,” Gelin Düşünen, Üreten, Paylaşan bir EDİRNE yaratalım”dedi.

Şimşek açıklamasında “Genel ve Yerel seçimler geride kaldı..En son İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimleri de bitti..Halk son sözünü söyledi..Şimdi siyasi görüşümüz ne olursa olsun Ülkemiz, İlimiz için çalışma zamanıdır..Gelin Düşünen, Üreten, Paylaşan bir EDİRNE yaratalım…

Daha önceki kamuoyu paylaşımlarında da belirttiğim üzere; siyaset makamı ticaret, yandaşa, ranta hizmet yeri değildir..vesayet altında örgüt yaratarak,kutuplaştırarak, üyeleri ayrıştırarak, bir avuç yandaşa rant sağlayarak siyaset yapılmayacağıdır..Siyaset araç Halka hizmet amaç olmalıdır..

İstanbul seçimleri ve halkımızın son sözü şudur; Söylem değil, artık çalışma zamanıdır..Demokrasiye, Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkma, Ülkemizin üretime geçilerek, işsizlikle, yoksullukla, israfla mücadele etme, halka inme, halkın sorunlarını dinleme, görev ve sorumluluğu yerine getirme zamanıdır..

Kamuoyuna açık çağrımdır..Edirne ilimizin Sakini değil, Sahibi olalım..DÜŞÜNEN, ÜRETEN, PAYLAŞAN BİR EDİRNE yaratalım..Başta Valimiz olmak üzere, Akademisyenler, Siyasi Partiler, Seçilmiş Milletvekili, Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Kurumlarımızla, STK, Meslek Odaları, Yerel Basınımız, Halkımız ile birlikte çalışalım..Edirne’mizi hak ettiği yere getirelim..Edirne’mizde SOSYAL-EKONOMİK KONSEYLER kuralım..Yerelden hizmete başlayarak Genele örnek olalım..İlimizin yerel kaynaklarını kullanalım..

Artık kişisel menfaatlerin değil, toplumsal menfaatleri gözetelim..Halkımızın sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda kalkınmasını sağlayalım..

Halkımızı içinde bulunduğu ekonomik durumdan birlik beraberlik içinde Seferberlik bilinci ile çok çalışarak başaralım..

Bu konuda başta valimizden, seçilmiş arkadaşlarımızdan ve Meslek Odaları, STK’lardan önderlik yapmasını bekliyorum”dedi.Edirne ilimizin sorunlarını yakından takip eden birisi olarak her zaman göreve hazır olduğumu belirtmek isterim..

Ülkemizde birlik, beraberlik içinde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ümüzün göstermiş olduğu çağdaş muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için çok çalışmalıyız.”dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şimşek, “Düşünen, Üreten, Paylaşan Bir Edirne Yaratalım”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Edirne Postası - Edirne Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!