featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Edirne için talimat

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki 140. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.

Bazı bakanlar, bakan yardımcıları, il başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanlarının katıldığı AK Parti 140. Genişletilmiş İl Başkanları video konferans toplantısında İl Başkanı Belgin İba söz aldı.Kongreleri soran Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kongrelerin güzel geçtiğini ifade eden İba, desteklerinden ötürü hem Erdoğan’a hem de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandermir’e teşekkür etti.

İba, Karaağaç’a ulaşımın sağlandığı Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü’nünü bitirilmesi konusunda desteklerini istediği Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıya Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun’un katılmasını istedi.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Yardımcısı Dursun’a “Mehmet Müezzinoğlu beyin adı verilen köprünün kısa sürede tamamlansın.” şeklinde talimat verdi.Başkan İba da Edirne halkı adına Erdoğan’a teşekkür etti.İba, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 7 bin 800 metre uzunluğundaki 50 metre genişliğindeki projenin bölgedeki taşkınların önlenmesinde önemli bir sigorta olduğunu bu önemli katkı için Edirne halkı için teşekkürlerini arz etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da, hafta sonu Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov’la görüştüğünü konunun taşkınlar üzerine olduğunu söyledi. Erdoğan, Bulgaristan’ın kuraklık konusunda da yardımcı olduklarını belirtti.

Video konferans sistemi ile gerçekleştirilen toplantıya Edirne’den AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce, AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Canbaz katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Edirne için talimat

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Edirne Postası - Edirne Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!