featured

YÜCEER’DEN ÇERKEZKÖY MÜFTÜ VEKİLİNE TEPKİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Tekirdağ milletvekili Candan Yüceer, dün 15 Temmuz şehitleri için Çerkezköy’de düzenlenen kuran programı esnasında edilen duada ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının adını anmamasına ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

Candan Yüceer yaptığı basın açıklamasında 15 Temmuz şehitlerimiz için Çerkezköy’de düzenlenen kuran programı esnasında Çerkezköy müftüvekilinin Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anmamasını eleştirdi. Açıklamasında ülkemizin ortak değerlerine vurgu yapan Yüceer, “ Bizler herhangi bir siyasi parti ve ideoloji gözetmeden şehitlerimizi anmak için yurdun dört bir yanında bir araya geldik. Şehitlerimiz ve gazilerimiz vatanımızı, birliğimizi korumak için canlarını ortaya koydular.” dedi.

Açıklamasında milli birlik vurgusu da yapan Yüceer, “ Vatan için can veren, milli birliğimiz için canlarını ortaya koyan herkes bizim şehidimizdir, gazimizdir, bizim değerimizdir.” dedi. Atatürk’ün ortak bir değer olduğunu hatırlatan Yüceer, “ 15 Temmuz bir milli birlik mücadelesiydi. Bu milli birlik mücadelesini anarken Atatürk’ü, yüz yıldır birliğimiz için can verenleri, canlarını ortaya koyanları görmezden gelerek adlarını anmamak büyük bir hadsizliktir.” dedi.

CHP’li Yüceer açıklamasına, “ Müftü gibi kamu görevlileri görevlerini icra ederken tüm topluma karşı görevli olduklarını unutmamalı, bir partinin ideolojisine ve söylemlerine göre hareket etmemelidir”  şeklinde son verdi.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YÜCEER’DEN ÇERKEZKÖY MÜFTÜ VEKİLİNE TEPKİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Edirne Postası - Edirne Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!