featured

Trakya Koşu Grubundan Vali Bilgin’e ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Babaeski Atletik Trakya Koşu Grubu Başkanı M. Ercan Yücel ve Çavuşköy Muhtarı Mehmet Genç, Grup Üyeleri, 30 Ağustos 6.Çavuşköy Zafer Koşusu öncesi Kırklareli Valisi Osman Bilgin’i makamında ziyaret ederek, “6.Çavuşköy Zafer Koşusu’na” davet ettiler.

Vali Osman Bilgin, Babaeski Atletik Trakya Koşu Grubu Başkanı M.Ercan Yücel’den çalışmalar hakkında bilgiler alarak gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti, dile getirdi.

Başkan Yücel, ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında; “Sayın Valimiz ziyaret ederek, kendisini bu sene 6.Çavuşköy Zafer Koşusu’na davet ettik. Sayın Valimiz geçtiğimiz yılda olduğu gibi bu yılda çok güzel karşıladı. Kendisine Babaeski Atletik Trakya Koşu Grubu olarak bir kez daha teşekkür ediyoruz spora verdiği katkı ve destekten dolayı. Bu yıl 30 Ağustos 6.Çavuşköy Zafer Koşumuzu Babaeski Kaymakamlığı, Babaeski Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası ve Babaeski Ticaret Borsası, Çavuşköy Muhtarlığı ve Babaeski halkının katkılarıyla düzenliyoruz. Yurdun çeşitli yerlerinden sporcuların katılacağı 8 km, 13 km parkuru olan doğa harikası Çavuşköy korusu ve göledi etrafında koşulacak koşumuza yaklaşık olarak 250 koşucunun koşmasını bekliyoruz.

Asıl hedefimiz olan gençler ile çocukların da çeşitli kategorilerde yarışacağı organizasyonumuzun diğer koşulardan farkı olan ödül sonrası hep birlikte yapacağımız kahvaltıya tüm Trakya’yı bekliyoruz. Amacımız bu özel ve önemli günde tüm insanları 7 den 70 e sağlıkla neşe ile birlikte sporu sevdirmektir.” Dedi.

PROGRAM

29 Ağustos 2019 Perşembe

18.00 – 21:00 Koşu kitlerinin teslimi – Ninni Otel Babaeski

30 Ağustos 2019 Cuma

08:30    Çocuklar koşusu (5-9) yaş grubu

08:35    Gençler koşusu (10-14) yaş grubu

08:40    Delikanlılar koşusu (15-17) yaş grubu

08:45    Start noktasında toplanma

09:00    6.Zafer Koşusu Start

11:00 Ödül Töreni

12:00 Koşu Parkuru Kapanışı

 

Haber: Metin KARAKUŞ

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trakya Koşu Grubundan Vali Bilgin’e ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Edirne Postası - Edirne Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!