featured

CHP’den istifa ederek, AK Partiye geçti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Babaeski İlçesi’nin en büyük mahallelerinden biri olan Gaziosman Paşa Mahallesi’nde, 17 Yıl Muhtarlık yaptıktan sonra, yerel seçimlerde belediye başkanının karşısına rakip çıkarması sonucu seçimi kaybettiğini iddia eden Cemal Dinçkol, Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ederek, Adalet ve Kalkınma Partisi’ne geçtiğini söyledi.

CHP Babaeski İlçe Örgütü’nden, istifa eden Gaziosman Paşa Mahallesi eski Muhtarı Cemal Dinçkol, “Geçtiğimiz yıllarda yapılan seçimlerde karşıma hiçbir rakip aday çıkmaz iken, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanımız ve CHP ilçe başkanımız karşıma rakip aday çıkardılar ve onu destekleyerek, seçimi kaybetmeme sebep oldular. Bende bu sebepten dolayı CHP’li Belediye Başkanı ve İlçe Başkanı’na kırıldım ve 5 yıllık CHP üyesi olmama rağmen partimden istifa ettim. Daha sonra aldığım karar gereği ailemin de desteğini alarak, Adalet ve Kalkınma Partisi Babaeski İlçe Teşkilatına geçtim.” Dedi.

Babaeski İlçesi’nin 2900 seçmen sayısı ile en büyük mahallelerinden biri olan Gaziosman Paşa Mahallesi’nde, 17 Yıl Muhtarlık görevi yaptıktan sonra çok az bir oy ile seçimi kaybeden Cemal Dinçkol, düzenlenen törenle Adalet ve Kalkınma Partisi’ne üye oldu.

Cemal Dinçkol, AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı, 2.Başkan Beyazıt Örgel’in de katıldığı törenle AK Partili oldu. Törende, AK Parti Üye kayıt formunu imzalayan Cemal Dinçkol’a, İlçe Başkanı Yağcı ayni zamanda göğsüne parti rozeti taktı.

İlçe Başkanı Yağcı, yaptığı açıklamada; “Bugün, 2002 yılından 2019 yılına kadar muhtarlık görevini, başarı ile yapmış Sayın Cemal Dinçkol’u partimize katmanın gururunu yaşıyoruz. Babaeski de bazı şeylerin değiştiğini yerel seçimlerde biz AK Parti olarak ispat ettik. Alpullu ve Büyükmandıra Belediyelerini Cumhuriyet Halk Partisi’nden kendi saflarımıza katarak Ak belediyecilik ile tanıştırdık. Gerek meclis üyesi sayımız ikiden dörde çıkararak, gerek il genel meclisimizi çıkartarak gerek oy oranlarındaki artışlarla birlikte partimizi Yavaş yavaş uygun adımlarla hedefe yani 2023 yılına hazır hale getirdik. Babaeski de bazı şeylerin değişeceğini Babaeski hemşirelerimiz de inandı. Daha çok çalışarak hatayı kusuru kendimizde arayarak, her gün daha fazla çalışarak, daha hızlı yol kat edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın.  Gaziosmanpaşa mahallemizde de Cemal Bey’in ikili ilişkileri olsun halkla olan ilişkileri olsun çok iyi olduğunu biz biliyoruz. Çünkü 17 yıl kadar muhtarlık yaptığı vesilesiyle cenazelere katıldığı düğün derneklere gittiği orada sevilen sayılan bir isim olduğunu kanıtlamıştır. Cumhuriyet Halk partisinde ki bazı yaşadığı tatsızlıklardan dolayı daha iyi hizmetlerin AK Parti’de olduğuna inandığı için de kendisini kendi saflarımıza katmanın gururunu yaşıyoruz. İnşallah hep birlikte çalışmalarımıza devam ederek, Babaeski için elimizden gelen ne varsa yapmaya gayret edeceğiz. Ben kendisine bir kez daha huzurunuzda partimize katıldığı için teşekkür ediyor, hayırlı olsun diyorum.” dedi.

Dinçkol’da yaptığı açıklamada; “Ben Gaziosmanpaşa Mahallesinin 17 senelik muhtarıyım.  Ondan sonra 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanımız ve CHP ilçe başkanı karşıma rakip aday çıkardılar. CHP’li bütün ekibi karşıma diktikleri için seçimi kaybetmeme sebep oldular. Bende bu sebepten dolayı CHP’li Belediye Başkanı ve İlçe Başkanı’na kırıldım ve 5 yıllık CHP üyesi olmama rağmen partimden istifa ettim. Daha sonra aldığım karar gereği ailemin de desteğini alarak, Adalet ve Kalkınma Partisi Babaeski İlçe Teşkilatına geçtim. Aynı zamanda AK Parti ilçe başkanımız Fatih Yağcı’nın, İlçemiz ile ilgili güzel projeleri hayata geçirmemiz anlamında bana yöneltmiş olduğu teklifi Kabul ettim. Babaeski daha güzel hizmetler vermek için kendisi ile beraber çalışmak istiyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızı AK Parti Babaeski İlçe Örgütünde kendisi ile beraber sürdürmek istiyorum.” Dedi.

Haber: Metin KARAKUŞ/BABAESKİ 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’den istifa ederek, AK Partiye geçti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Edirne Postası - Edirne Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!