featured

AK Parti yeni binasında

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Abdurrahman Mahallesi Yaşar Atlı Plaza’da yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Partinin yeni yeri en çok yaşlı ve engelli bireyleri sevindirdi. Başkan Belgin İba, fiziki şartlar ve ısınma nedeniyle taşındıklarını belirtirken, Görevinden istifa eden AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkan Vekili Cem Kürkçü, il genel  meclisi üyeleri ile ilgili çıkan haber için de “Talihsiz” yorumunu yaptı.

İl Başkanı Belgin İba, eski binanın fiziki şartlarının iyi olmadığını, ısınma sorunu olduğunu, asansör bulunmadığını ve 5 kat çıkmak zorunda kalınan bir bina olduğunu belirtti. İba, “Yaşlılarımız bize ulaşmakta güçlük çekiyordu. Daha düz ayak, ısınma problemi olmayan teniz bir yer olsun istedik. Ne kadar masraf yapsanız da görünmüyordu. Daha temiz ve fiziki şartları daha iyi bir yereye geçtik. Yerleşme aşamasındayız, odalarımızın çoğu hazır biraz daha il genel meclisi, belediye meclisi ve milletvekilimize oda yaptık. Herkesin çalışma oldu ve vatandaşla daha çok iç içe olabileceğimiz bir ortam olduğunu düşünüyoruz. Engelli vatandaşlarımız için çok güzel oldu. Bina girişinde Gençlik ve Kadın kollarımıza halk daha kolay ulaşacak. Engelli vatandaşlarımızın erişimi daha rahat ve kolay olacak. Benimle görüşmek istediklerinde de engelle karşılaşmayacaklar. Ben gerektiğinde aşağı giriş kata iniyorum. Örneğin az önce bir bayan üyemiz geldi ve yukarıya çıkamadığını söyledi. Ben aşağıda girişte Yaşlılar Koordinasyon Merkezi’mizde görüştüm. Bir hafta oldu taşınalı çoğu odamız bitti” dedi.

            Görevinden istifa eden AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkan Vekili Cem Kürkçü ve il genel meclisi üyeleri ile ilgili çıkan haber için de Başkan İba, “Talihsiz bir açıklamaydı” deyip şöyle konuştu: “Genel merkezimizin takdiriyle ilçe başkanımız görevden alındı. Diğer konuyla ilgili de il genel meclisi üyelerimizle bu akşam toplanıp onlardan gerekli bilgileri alacağız. Ama Merkez İlçe Başkanının alınması genel merkezin takdiriydi. İstişareler sonucunda kendisi istifa etti.

İl Genel Meclisi Üyelerimizle toplanıp, gerekli bilgileri alacağız. Sonra da Genel Merkeze aktaracağız. Bir yaptırım olursa zaten bilgi veririz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti yeni binasında

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Edirne Postası - Edirne Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!