featured

2011 Yılında Havsa/Şerbettar Köyü’nde 8 yaşındaki Hasret Karakoç’u Öldüren Şahsın Büyük Değişimi…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne’nin Havsa ilçesinde yıllar önce işlenen cinayet ve failinin büyük değişimi Türkiye gündemine damga vurdu.

Yasak aşk hikayesinden, 8 yaşındaki Hasret Karakoç’un öldürülmesine, bu cinayetten de cinsiyet değiştirme olayına kadar yaşanan süreç sosyal medyada gündem olurken, ünlü Youtuberlar da konuyu işleyerek gündemde tutmaya devam etti.

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Altun isimli bir vatandaş, eşi Rabia Altun ile arasındaki sorunları çözmek maksadıyla Esra Erol’un programına katıldı. Ancak program esnasında Rabia Altun’un babası, damadının kızını Dadı Meryem ile aldattığını ve bunun kanıtı olarak telefonunda mesajlar bulduğunu iddia etti. Bu suçlamalar üzerine Altun ailesinin çocuklarına bakmak için tutulan Dadı Meryem, Esra Erol’un programına katılmasıyla peşi sıra ortaya çıkan gerçekler süreci başladı.

“DADI MERYEM’İN HAVSA’DA KÜÇÜK KIZI ÖLDÜREN KİŞİ  OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI”

Bir masaj salonunda masörlük yapan ancak Mehmet Altun tarafından çocuk bakıcısı olarak işe alınan Dadı Meryem için Esra Erol’a yapılan bir ihbar, olayları tamamen farklı bir boyuta taşıdı. Programa yapılan ihbarda, Dadı Meryem’in 2011 yılında Edirne Havsa İlçesi’ne bağlı Şerbettar Köyü’nde 8 yaşındaki Hasret Karakoç’u öldürdüğü ve bu suçtan dolayı 9 yıl hapis yattığı herkesi şaşırtırken, Dadı Meryem’in aslında cinsiyet değiştirdiği ve gerçek adının Serkan Şen olduğu gerçeği karşısında adeta tüm Türkiye dondu kaldı. Bu ortaya çıkan gerçekler karşısında yaşanan aldatma olayı ise adeta gölgede kaldı.

“HAPİSTEN ÇIKTI, SONRA CİNSİYET DEĞİŞTİRDİ”

Cinayeti işlediğinde 18 yaş altında olduğu için 9 yıl hapis yattıktan sonra cezaevinden çıkarak cinsiyet değiştiren Meryem, bazı itiraflarda bulundu. Cinayeti aslında kendisinin işlemediğini, amcasının işlediğini ve annesi tehdit edildiği için suçu üstlenmek zorunda kaldığını açıkladı. Meryem açıklamasında suçu annesinin üzerine attıklarını kendisinin de üstlenmek zorunda kaldığını ifade ederek “Allah’ından bulsun” dedi ve duygularını ifade etti.

“DADI MERYEM OLAYINDA CİNAYET VE CİNSİYET DEĞİŞİMİ”

2011 yılında Edirne’nin Havsa ilçesine bağlı Şerbettar köyünde yaşayan 8 yaşındaki Hasret Karakoç, okula gitmek üzere evinden çıktı ancak öğretmeni aileyi arayarak çocuğun okula gelmediğini söyledi. O dönem 16 yaşında olan Serkan Şen, Hasret’in önce kafasına taş atıp bayıltmış, ardından evlerinin yanındaki metruk bir yapıya çukur kazıp küçük kızı gömmüştü. Tutuklanan Serkan Şen’in 22 ile 25 yıl arası ceza aldığı ancak 18 yaş altında olduğu için 9 yıl hapis yattıktan sonra cezaevinden tahliye olduğu öğrenildi.

Bununla birlikte Serkan Şen, tahliyesi sonrası cinsiyet değiştirip kadın olduktan sonra Meryem ismini alarak masörlük mesleğine başladığı ve olayın ortaya çıkmasına vesile olan Mehmet-Raba Altun Ailesi’nin hayatına girmesiyle gün yüzüne çıktı. Dadı Meryem’in olayı aldatma hikayesinin çok üstünde bir olaya dönüşmesi 2 milyon takipçili ünlü youtuberlarında konuya dikkat çekmesi gündemde kalmasına sebep oldu.

“ÇOCUĞUNUZU EMANET EDECEĞİNİZ KİŞİLERİ ÇOK İYİ ARAŞTIRIN”

Ünlü youtuberlar ise Edirne’de başlayan hikayenin buraya kadar geldiği zincirleme süreciyle kendilerinin de şok olduğunu itiraf etti. Youtuberlar arasından 2 milyon takipçili Burak Güngör’de, ailelere Meryem olayını işaret ederek, çocuk bakıcısı olarak seçilen, çocukların emanet edileceği kişilerin çok iyi araştırılması gerektiği mesajını verdi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
2011 Yılında Havsa/Şerbettar Köyü’nde 8 yaşındaki Hasret Karakoç’u Öldüren Şahsın Büyük Değişimi…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Edirne Postası - Edirne Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!