featured

2023 Yılının ilk pazarı boş kaldı..

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne’nin en büyük sebze ve meyve pazarı olan Pazartesi Pazarı, 2023’e umutsuz girdi. Pazarda tezgahların büyük çoğunluğunun açılmadığı gözlenirken, vatandaşın da pazara ilgisi yok denecek kadar azdı.

Kentin en büyük sebze ve meyve pazarı, 2023’ün ilk pazarında boş kaldı.

Esnaf, vatandaş, işçi, emekli yeni yıla büyük umutlarla girdi. Bir önceki yılın büyük ekonomik sıkıntılarından ezilen, esnaf ve vatandaş yeni yılda daha güzel günleri hayal etti. Ama Yılın ilk pazarı beklentilerin tam tersini gösterdi. Pazar tezgahlarının büyük kısmının açmadığı görülürken, vatandaşların da pazara ilgisiz kaldığı görüldü. Vatandaşta harcayacak para olmayınca, pazarcı da tezgahını açmadı.

Pazarcı esnafı, uzun süredir pazarların zayıf geçtiğini hatırlatarak, “Vatandaşta para olmayınca alış veriş de olmuyor. Yılın ilk pazarında bir çok esnaf arkadaşımız, iş olmadığı için tezgah açmamayı tercih etti. Tezgah açmayan arkadaşlarımızın haklılığı bugün pazarın genel durumundan belli” şeklinde konuştular.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2023 Yılının ilk pazarı boş kaldı..

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Edirne Postası - Edirne Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!