featured

İba’dan 15 Temmuz darbe mesajı..

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti İl Başkanı Belgin İba 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba yayınladığı mesajında, “Sevgili Hemşehrilerim;Öncelikle, demokrasi tarihi yazdığımız 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzde, vatan uğruna canını feda eden şehitlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, şehit aileleri ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Tarihimizin en karanlık gecelerinden ve aynı zamanda dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz Destanı’nın 5. senesinde, birlikte yine omuz omuzayız.

Kıymetli hemşehrilerim, o zor gecenin sabahında bize aydınlık ve daha demokratik bir geleceği gösteren Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bize daima dik durmayı öğreten Cumhurbaşkabımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bu milletin yiğitleri, terör örgütü FETO’nün hain emellerinin önünde adeta çelikten bir zırh gibi vatan için mücadele etmiştir.
Bu kahramanlık destanının başkahramanları ise 251 şehidimiz, gazilerimiz ve bu milletin cesur yüreğidir.

5 yıl önce milletçe atlattığımız bu büyük sınavdan alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Tarihte örneğine az rastlanan bu kahramanlık destanını bu aziz milletimiz yazdı. Bu demokrasiyi ayakta tutmayı Sayın Cumhurbaşkanımızın cesareti ve milletimizin güçlü iradesi ile başardık.

Milletçe, milim milim kurduğumuz bu vatanı, yine millet iradesi ile ayakta tuttuk. Her bir karışında şehitlerimizin kanı, gazilerimizin alın teri olan bu vatanı yine onların kanı ve alın teriyle hain FETÖ’nün elinden kurtardık. Bu vatanın kolay kazanılmadığını, kolay kolay da kaybedilmeyeceğini bir kez daha hain terör örgütlerine ve tüm dünyaya gösterdik.

Şanlı tarihimizin dönüm noktalarından biri olan bu zafer, bizimle birlikte nesilden nesile aktarılacak ve asla unutulmayacaktır. Bu uğurda, bu şanlı zaferin 5. Yıldönümünde de bir arada bu zaferi ve zafer uğruna canını feda eden vatan evlatlarımızı anıyoruz.

Değerli hemşehrilerim,
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bugüne kadar bu vatan uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize ise sağlıklı ömürler diliyorum”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İba’dan 15 Temmuz darbe mesajı..

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Edirne Postası - Edirne Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!