featured

EDESOB’DAN ESNAFA TEDBİR UYARISI..

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odası (EDESOB ) Başkanı Kemal Cengiz,Bayram öncesi esnafı uyardı..

Esnafların yerli yabancı vatandaşlara ve gurbetçilere güler yüzlü hizmet ve doğru tarife uygulayacağını bildiğini söyleyen Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odası (EDESOB) Başkanı Kemal Cingöz, hem bayram hem bayram sonrasında maske, mesafe, hijyen ve HES Kodu mesajı verdi.

“MASKE, MESAFE, HİJYEN VE HES KODU TİTİZLİKLE YERİNE GETİRİLMELİ”

EDESOB Başkanı Kemal Cingöz “ tüm esnafımızın, halkımızın, sanatkarımızın tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar saygılar sunuyorum. Zor günler geçiren esnafımıza bol bereketli kazançlar diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu, mutlu bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Yerli ve yabancı turist akınına uğrayan Edirnemiz ekonomik anlamda canlandı. Her yıl olduğu gibi bu bayram öncesinde de esnafımıza önerilerimiz elbette olacaktır. Esnafımız zaten yapacağı işi bilir. Gelen yerli ve yabancı turistlere güler yüzlü hizmet sunmalarını istiyoruz. Fiyat konusunda da tarife ne ise onu uygulasınlar. Bu arada Covid-19 salgınıyla mücadele sürüyor, hastalık bitmedi maske, mesafe, hijyen, HES Kodu uygulamasını titizlikle yerine getirmelerinde büyük fayda var. Çünkü bu süreçte en fazla mağdur olan kesim bilindiği gib esnafımız olmuştur. Her zaman söylediğimiz gibi eskiye söylememek için kurallara özen gösterelim. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak”dedi.

“GURBETÇİLERİN KAZIKLANMA ALGISI GEÇMİŞTE KALDI, ARTIK O ŞİKAYETLER YOK”

Gurbetçilerin kazıklanma tarzı konularla tedirgin olduğu söylentilerine yanıt veren Başkan Cingöz “Gurbetçilerin Edirne’ye esnafların tarife dışına çıkıp yüksek fiyat uyguladığı algısıyla geldiği söylentilerine ilişkin bu konuda bana gelen herhangi bir şikayet yok. Bu geçmişten gelen bir algı diye düşünüyorum. Geçmişte yol boyunda Edirneli olmayan esnaflar gurbetçilere çok kötü mallar vermişlerdi. Bu algı geçmişten gelen bir algıdır. Şu anda ne merkezde nede yol boylarında böyle bir durumun yaşandığına dair herhangi bir şikayet ulaşmadı. Tekrar tüm halkımızın, esnafımızın bayramını kutluyor esenlikler diliyorum”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
EDESOB’DAN ESNAFA TEDBİR UYARISI..

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Edirne Postası - Edirne Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!