featured

Her yerde HES Kodu ….

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne’de, İç İşleri Bakanlığı’nın konaklama tesislerinde HES Kodu zorunluluğu genelgesi doğrultusunda otellere HES Kodu, Çarşı’da da maske denetimi yapıldı.

Saraçlar Caddesi’nden başlayarak esnaf ve vatandaşları maske ve sosyal mesafe konusunda uyaran polis ekipleri, daha sonra otellere giderek müşterilerin HES Kodu kayıtlarını inceledi. Orduevi’ndeki ETUS durağında ise Edirne Belediyesi zabıtaları ve polis ekipleri toplu taşımalarda maske kontrolllerini gerçekleştirdi.  Genel olarak Otellerde, sokakta ve esnafların dükkanlarında hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyulduğu dikkat edildi.

“HES KODLARINI KONTROL EDİYORUZ”

Park Otel işletme müdürü Hilmi Tırpan “ daha yeni başladı. Gelen müşterilerin HES kodlarını kendilerinden istiyoruz. İlk defa geldikleri için tecrübeli arkadaşlar kendi telefonlarından girerek onlara yardımcı oluyorlar. HES kodu olmayanlara bir uygulama yapamıyoruz, onları ya buraya kabul etmeyeceğiz yada HES kodlarını ibraz etmeleri gerekiyor. Bugüne kadar bir sıkıntı yaşanmadı. Zaten günlük ateş ölçer listeleri var. Personelin yine her gün giriş çıkışlarında kontroller yapılıyor”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Her yerde HES Kodu ….

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Edirne Postası - Edirne Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!