featured

İlçe Milli Eğitim’in 3 projesi daha kabul oldu…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Ulusal Ajansa; “Erasmus + Okul Eğitimi Personel Hareketliliği” kapsamında başvurduğu “Personel Hareketliliği” projesi Asil listeden hibe desteği almaya hak kazandı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, çok mutlu olduklarını belirterek, Türkiye Ulusal Ajansa sundukları üç projenin üçünün de kabul olduğunu söyledi.

Tokat, şöyle devam etti; “Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak; 1- Erasmus + Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamında sunduğumuz Personel Hareketliliği projemiz Asil listeden hibe desteği almaya hak kazanmıştır. Projemiz ile ilçemiz ortaokullarında görev yapan 36 öğretmenimiz Avusturya’nın Viyana şehri ile Estonya’nın Talinn şehrinde 1 hafta süreyle STEM Eğitimi kursuna katılacak 1 hafta süreyle de işbaşı Eğitimi yapacaklardır. Proje bütçemiz 58.890,00 Euro’dur. 2- Erasmus + Mesleki Eğitim Öğrenici Hareketliliği kapsamında sunduğumuz projemiz Asil listeden hibe desteği almaya hak kazanmıştır. Projemiz kapsamında ilçemiz Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde öğrenim gören 10 öğrenci ile Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören 10 çırak, Romanya, Avusturya, İtalya ve İspanya’da 3 hafta staj yapacaklardır. Katılımcılar Elektrik-Elektronik Teknolojisi ile Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri Alanı öğrencilerinden seçilecektir. Proje bütçemiz 48.267,00 Euro’dur. Projemiz Kırklareli ilinde Asil listeden kabul edilen TEK KA102 Projesidir. İlçemiz Babaeski Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına başvurusunu yaptığımız; 3- Erasmus + Mesleki Eğitim Öğrenici Hareketliliği projesi Yedek listede yer almıştır. Proje ile okulumuzdan 30 öğrenci Avusturya ve Romanya’da 3 hafta staj yapacaklardır. Katılımcılar Çocuk Gelişimi, Moda Tasarımı Teknolojisi ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanlarından seçilecektir. Proje bütçesi 64.088,00 Euro’dur. 3 projemiz ilçemize hayırlı olsun. Strateji Geliştirme Şube Müdürü ve Proje Koordinatörü Tuğrul Bayraktaroğlu’dur.”

 

Haber: Metin KARAKUŞ/BABAESKİ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İlçe Milli Eğitim’in 3 projesi daha kabul oldu…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Edirne Postası - Edirne Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!