featured

Minicik yüreklerde Atatürk…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Bizde zaman hep Atatürk’ü gösterir’ diyen Badem Çocuk Evi & Akademi öğrencileri günlerdir hazırlandıkları programı, özel anma köşesinde büyük bir heyecan içinde sundu. Atatürk baskılı tişörtlerini giyip Ulu Önder Atatürk’ü minikler yüreklerindeki büyük sevgiyi bağlılığı gösterip özlem ve saygıyla andı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81’inci yıldönümü için Badem Çocuk Evi & Akademi öğrencileri de düzenledikleri anma programını Atatürk için özel hazırlanan köşede gerçekleştirdi.

“BİZDE ZAMAN HEP ATATÜRK’Ü GÖSTERİR”

Sabah Atatürk köşesine çiçekler bırakarak sevgi ve bağlılıklarını gösteren minikler günlerdir öğretmenleriyle anlamlı gün için hazırlandıkları anma programına göğüslerinde Atatürk resmi olan alt üst siyah kıyafetleriyle katıldı.

Siren sesi ile birlikte saygı duruşunda bulunan minikler İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan söyledi. Şarkılar söyleyip şiirler seslendiren minikler ‘Sonsuza kadar kalbimizdesin’ yazılı Atatürk köşesine çiçeklerini bıraktı, ‘Bizde zaman hep Atatürk’ü gösterir’ yazılı köşede de minikler anı pozu verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Minicik yüreklerde Atatürk…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Edirne Postası - Edirne Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!