featured

Yeni Yıla Merhaba Konseri

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Kapsamında; Türk Sanat Müziği Korosu tarafından “Yeni Yıla Merhaba Konseri” düzenlenecek.

2006 yılında Edirne Belediyesi bünyesinde kurularak; konserlerine hız kesmeden devam eden Türk Sanat Müziği Korosu; 2020 yılında da Edirneli müzikseverler ile bir araya gelerek; Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz şarkılarını seslendirecek. Ebru Gövez ve Seven Sansı yönetiminde 11 Ocak Cumartesi Saat: 19.30’da Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda ‘Yeni Yıla Merhaba’ konseri düzenlenecek. Türk Sanat Müziği Korosu; Sanat Müziği’ne ait eşsiz parçaları ve eserleri seslendirerek, Edirnelilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Edirne Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal aktivitelere hız kesmeden devam ettiklerini; farklı temalarla düzenledikleri konserlerle müziği ve sanatı Edirne Halkı ile buluştuklarını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan; kültür ve sanat kenti Edirne’de ücretsiz olarak düzenlenecek konsere tüm Edirne Halkını davet etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Yıla Merhaba Konseri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Edirne Postası - Edirne Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!