featured

2024 Yılının İlk Meclisi..

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne Belediye Meclisi, 2024 yılının ilk meclis toplantısını Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır, meclis toplantısını, tüm Edirnelilerin ve Meclis Üyelerinin yeni yılını kutlayarak açtı.

Yeni yılda birlik ve beraberlik mesajları veren Selçuk Çakır, terörü de lanetledi. Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit Operasyonunda teröristlerce yapılan hain saldırı da şehit olan askerlere Allah’tan rahmet dileyen Başkan Vekili Selçuk Çakır, “Ülkemiz 22-23 Aralık geceleri gelen kara haberlerle sarsılmıştır. 12 vatan evladının şehit düştüğü alçak saldırılar terör, çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Terörü, hain terör örgütünü ve insanlık dışı yöntemlerini lanetliyoruz. Bu menfur saldırıları planlayan, azmettiren ve gerçekleştiren teröristler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaktır. Terörün amaçlarına ulaşmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Türkiye’nin bağımsızlığı ve bütünlüğü için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Şehitlerimizin yasını tutuyor terörü lanetliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

Toplamda 18 madde görüşülerek, karara bağlandı. Toplantıda, Belediye Meclisinin aldığı oy birliği ile aldığı karar ile 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinin ardından Edirne’ye yerleşen depremzedelerin, toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanmasını sağlayan “Sosyal Kart” uygulaması 15 Nisan’a kadar uzatıldı.

Belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap, kayıt ve işlemlerinin denetimi için her yıl Ocak Ayında oluşturulan Denetim Komisyonu, gizli oylama ile seçildi. Komisyonda Cumhuriyet Halk Partisi grubundan 2, Ak Parti grubundan 1 olmak üzere toplam 3 üye seçimi yapıldı. Oylama sonucunda Denetim Komisyonu üyeleri, Ali Şükrü Atamgüç, Engin Yağcılar ve Mehmet Çapoğlu oldu.

 

  • Beta

Beta Özelliği

  • Beta

Beta Özelliği

  • Beta

Beta Özelliği

  • Beta

Beta Özelliği

  • Beta

Beta Özelliği

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2024 Yılının İlk Meclisi..

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Edirne Postası - Edirne Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!